Lichaamswerk-Massage

Massage wordt bij Natuurlijk Helend gebruikt als ondersteuning van het gehele begeleidingsproces.

Naast de lichamelijke behandeling zal er ook aandacht besteed worden aan dieper liggende patronen die zorgen voor bepaalde lichamelijke klachten.

In overleg zal gekozen worden voor de juiste behandelingsvorm afgestemd op de persoon. Vaak wordt ook op het moment zelf, intuitief aangevoeld wat er op het moment nodig is. 

Naast Pulsing en in de diepte contact maken met onderliggende blokkades, worden ook de volgende vormen van massage gebruikt.

Klassieke massage. Deze stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de functie en stofwisseling van de spieren. Het is ter bestrijding van pijn, stress, spanningen en verhardingen en zorgt voor een gehele ontspanning van zowel lichaam als geest.

Voetmassage. Dit is een reflex massage die werkt op zones die corresponderen met de lichamelijke organen. Met specifieke grepen worden de gebieden behandeld die klachten geven. Daarnaast werkt voetmassage algeheel ontspannend en meer grondend. De energie wordt meer naar de voeten getrokken, waardoor je 'minder in je hoofd' gaat zitten.

Synergene massage Een behandeling die meer energetisch werkt. Door middel van subtiele liefdevolle aanraking, veel olie en afstemming wordt er verbinding gemaakt met de energiestromen in je lichaam. Er wordt harmoniserend gewerkt aan te snel stromende en geblokkeerde energieen. Met name voor sensitieve personen is deze vorm van behandeling een hele fijne behandelingsvorm. Het uiteindelijke effect wordt vaak omschreven als ‘weer als een geheel voelen’.

Het herstellen van liefdevol contact met eigen lichaam is van wezenlijk belang voor het goed functioneren van zowel lichaam als geest.
Natuurlijk Helend
Paramedisch Natuur-
Geneeskundig Therapeut
Tanya Reitsma
Groningen
Tel 06-24530070
info@natuurlijkhelend.nl