Overige Behandelingen

Bach Bloesemtherapie
Neusreflex
Amandelrodern
Leverpakkingen, Fytotherapeutische adviezen

Bach Bloesemtherapie

Van negatieve gemoedstoestand tot positieve kwaliteit. Volgens Bach, zijn wij mensen er om kennis en ervaring op te doen. Om alle positieve eigenschappen die we nog niet bezitten te ontwikkelen en negatieve eigenschappen te elimineren. Negatieve eigenschappen komen tot uiting in een andere energietoestand, ook wel blokkade genoemd. De Bach remedies kunnen deze blokkades tijdelijk opheffen, ze werken in op de trilling van het etherisch lichaam. De trilling wordt weer in harmonie gebracht; waardoor je weer de positieve eigenschap kan ervaren. Als vanzelf ga je je uit balans zijnde gemoedstoestand vaker opmerken en krijg je de mogenlijkheid deze positief te transformeren.

Samen met jou onderzoek ik welke gemoedstoestanden uit balans zijn en geef ik informatie over de hieronder liggende verborgen kwaliteiten. Daarna stel ik een flesje samen met de specifiek voor jou benodigde Bach Bloesem druppels.

Neusreflex

Bij de neusreflextherapie worden de 3 neusgangen voorzichtig met een wattenstaafje en speciale massageolie gemasseerd. Dit heeft de reflectorische werking op alle slijmvliezen (ook die van de baarmoeder/ vagina) en zorgt dat het niesreflex optreedt. Niezen heeft een reinigende en bevrijdende werking op het hele organisme. Met name geschikt voor chronische verkoudheden, voorhoofd en bijholte problemen en slijmvlies problemen. Ook geschikt bij beginnende verkoudheid om ergere verkoudheid en verstopte neus te voorkomen.

Amandelrodern
De keelamandelen worden vacuum gezogen met speciale glazen opzetstukken en een pompje. Hiermee worden normale afzettingen, actieve pusvorming ofwel onderactieve kaasachtige deposities uit de amandelspleten gezogen. Dit geeft een enorme ontlasting van het lymfatisch systeem. Doordat de bloed en lymfecirculatie in de amandelen wordt gestimuleerd treedt er tevens een betere doorbloeding op van de hypofyse en het hoofd als geheel waardoor het afweersysteem wordt verhoogd.

Leverpakkingen, Klismabehandelingen, Fytotherapeutische adviezen, informatie over Hydrobehandelingen (sauna, afgietingen, wissel voetbaden, half en heel zitbaden en wikkels) en Kleikuren.


Natuurlijk Helend
Paramedisch Natuur-
Geneeskundig Therapeut
Tanya Reitsma
Groningen
Tel 06-24530070
info@natuurlijkhelend.nl