Persoonlijk In-Zicht

Naast de verschillende methodieken die tijdens procesbegeleiding worden ingezet, maakt Natuurlijk Helend ook gebruik van ondersteuning van Astrologie.

Astrologie

Kennis van Astrologie is een methode om je eigen persoonlijkheid beter te leren kennen en meer inzicht en acceptatie te krijgen voor je eigen pad in je leven. Je kan hierdoor meer mildheid ontwikkelen van hetgeen je tegen komt in het hier en nu.

Met informatie over geboortedatum, plaats en exacte tijdstip kan ik jouw persoonlijkheidshorsocoop lezen en informatie verschaffen over de blauwdruk van jouw persoonlijkheid. Deze blauwdruk bepaald de contouren van jouw leven. Iedereen krijgt te maken met uitdagingen op het levenspad. De een ogenschijnlijk meer dan de ander. Geruststellend is dat we alleen dat krijgen wat we kunnen dragen. En ‘de beste studenten krijgen de moeilijkste taken’.  Wat er op je pad komt, kun je niet voorkomen, hoe je er mee omgaat wel.

Kennis van je eigen horoscoop geeft je o.a. meer inzicht in:
- Wat is mijn eigen pad in dit leven?
- Waar ben ik goed in, wat zijn mijn kwaliteiten, maar ook wat zijn mijn uitdagingen?
- Met welk zieledoel ben ik in dit leven gekomen?   
- Welke gebieden heb ik meer ervaringen in op te doen, wat heb ik te leren?
- Waar liggen mijn traumatische ervaringen?
- Welke eigenschappen, welke middelen kan ik inzetten om meer in evenwicht, in balans met mezelf te komen en om te gaan met mijn dilemma's?

Natuurlijk Helend
Paramedisch Natuur-
Geneeskundig Therapeut
Tanya Reitsma
Groningen
Tel 06-24530070
info@natuurlijkhelend.nl