Natuurlijk Helend

Het logo bestaat uit de tekst Natuurlijk Helend, de verankerde en ‘bewegende’ lijn en een pauwenveer. Kwan-Yin de oermoeder is het ondersteunende symbool bij de praktijk Natuurlijk Helend en Natuurlijk Helend Centrum.

De naam Natuurlijk Helend is gekozen vanwege de verwijzing naar de natuurlijke manier van behandelen. En natuurlijk zijn de behandelingen die worden aangeboden helend.

De pauweveer staat symbool voor het koninklijke; het goddelijke aspect in de mens die onsterfelijk is. Het bezit spiritueel genezende energie om balans en harmonie in het leven te creëren en geeft bewustwording.

De rechtstaande lijn geeft een verankering in het hier en nu. Vanuit de basis in het NU is transformatie mogelijk.

De ‘bewegende’ lijn geeft de weg van het verleden, via transformatie in het heden naar een positieve weg in de toekomst weer. Deze eindigt bij de pauwenveer; de bewustwording en onsterfelijkheid zelf.

Kwan-Yin is de heilige moeder, die ongeveer 4600 jaar gelden als kluizenaar leefde in China. Zij was een princes van geboorte maar verkoos een eenvoudig bestaan. Als mens geboren is zij veranderd in een godin na sterven. Onvoorwaardelijke liefde, compassie en genezing zijn haar kwaliteiten. Als je met een probleem zit en je roept haar aan, staat ze je bij.
Natuurlijk Helend
Paramedisch Natuur-
Geneeskundig Therapeut
Tanya Reitsma
Groningen
Tel 06-24530070
info@natuurlijkhelend.nl